Din indkøbskurv er tom.

Officiel distributør af Castelli & Sportful

SALGS- & LEVERINGSBETINGELSER

Handlen på www.empirecycling.dk forestås af:

Empire Cycling ApS

Gevninge Bakkedrag 27 4000 Roskilde

E-mail adresse
[email protected]
CVR nr.
41561742
Tel
Bank
Spar Nord
Reg. nr.
9040
Kontonr.
1290351266
Swift
SPNODK22
Iban.
DK0290401290351266
 1. Handel på www.empirecycling.dk kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos www.empirecycling.dk skal brugeren være fyldt 18 år.

 2. Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en onlinemeddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Ordren er ikke juridisk bindende, da vi tager forbehold for tastefejl og udsolgte vare. Du vil modtag en e-mail såfremt ordren ikke sendes. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. Betalingen kan ske med Dankort, Mastercard, VISA, Elektronisk Dankort samt bankoverførsel. Når ordren er godkendt vil du modtag en faktura på dit køb, vi sender den til den e-mail der er tilknyttet din konto.

  Beløbet hæves først på dit kort, når ordren er godkendt og pakket.

  Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

  Ved køb af specielt designet tøj til virksomheder og klubber, hæves betalingen ved bestilling.

  Alle priser vist på siden er i Danske Kroner DKK og inkl. MOMS

 3. Leveringstiden er normalt fra 1 til 2 hverdage. Du vil modtage en e-mail fra www.empirecycling.dk når varen er afsendt fra lageret.

  Levering sker med GLS eller anden transportør.

  Modtageren er forpligtet til at se efter at varen leveres i ubrudt emballage, og såfremt dette ikke er tilfældet, at foretage gennemsyn af det leverede sammen med buddet. Såfremt der er mangler skal der klages til transportøren, hvor efter Empire Cycling ApS hurtigst muligt vil erstatte eventuelle mangler. Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks - og senest inden 8 dage - at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til Empire Cycling på e-mail [email protected] Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare såfremt varen er taget i brug.

 4. Der er fragtfri levering på ordrer over kr. DKK 500,00 leveret med GLS. (Gælder kun Danmark).
  På ordrer under DKK 500,00 er fragtraten kr. DKK 56,25 med GLS. Vi sender ikke til Norge
  Gælder ikke for handel af special designet tøj til virksomheder og klubber købt på www.empirecycling.dk/team/ eller ww.empirecycling.dk

 5. Fakturaen bliver tilsendt via E-mail ved fakturering.

 6. Vi ønsker at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos www.empirecycling.dk.

  Har du fortrudt dit køb eller skal du bruge en anden størrelse sender du varen retur til os. Vedlæg kopi af din følgeseddel/ordre/faktura, så vi kan se varen kommer fra dig.

  Betalingen tilbageføres til det anvendte betalingskort/gavekort/tilgodebevis. Hvis du skal bytte til anden størrelse, skal du lave en hel nu ordre og gennemfør en ny betaling.

  Empire Cycling ApS
  Gevninge Bakkedrag 27
  DK-4000 Roskilde 
  E-mail adresse: [email protected]
  Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

  1. har modtaget din vare
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele
  4. får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt 4 indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer).

  Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare eller her: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=160666#Bil3

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

  Undtaget for fortrydelsesretten er følgende varer:

  Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer, fx tøj hvorpå du har bestilt specifikationer og/eller design som afviger fra de standardvarer der findes på www.empirecycling.dk Bestilt på https://team.empirecycling.dk/

  Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

  Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

  Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

  Aftaler om specifikke reparations som du på forhånd udtrykkeligt har anmodet om Plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.

  Tidsskrifter eller magasiner.

  Reklamationsvarer der ikke sendes franko til empirecycling.dk vil blive afvist.

 7. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 8. Varer kan returneres op til 14 dage efter modtagelse jævnfør returneringsbetingelserne i punkt 7

 9. Varen sendes til følgende adresse:

  Empire Cycling ApS 
  Gevninge Bakkedrag 27
  DK-4000 Roskilde
  E-mail adresse: [email protected]

  Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.
  Husk at noter dit ordre nummer, så vi kan se varen kommer fra dig.

  Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har afsendt varen.

  Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 10. Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden med mindre, returneringen skyldes en fejl fra www.empirecycling.dks side.

 11. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  Beløbet krediteres det betalingskort, som du anvendte ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

  Beløbet tilbageføres til din bankkonto.

 12. Når du handler på www.empirecycling.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

  Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

  Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

  Varen sendes til:
  Empire Cycling ApS 
  Gevninge Bakkedrag 27
  DK-4000 Roskilde
  E-mail adresse: [email protected]

  Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

  Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

  Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

  Hvis du klage over en vare eller tjeneste købt hos os www.empirecycling.dk, kan du indgive en klage til:

  Center for klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
  Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
  Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk