Din indkøbskurv er tom.

Officiel distributør af Castelli & Sportful

Bestillingsprocessen

1. Kontakt os

Kontakt os for information om priser, styles, design, muligheder og levering.

Vi har 25 års erfaring i produktion af teamtøj, og er klar til at hjælpe dig hurtigt og smertefrit igennem processen, så du og dit hold hurtigst muligt er ude at køre i jeres nye Castelli tøj.

2. Design og størrelser

Du informerer os om hvilke ønsker/ideer du har til design, styles, farver, og sender os de logoer der skal på tøjet i vektor-format (høj opløsning), som er .ai, .eps og .pdf.

Castellis designere som vel er verdens mest succesfulde på deres felt, og som har designet til et hav af de største professionelle hold, førertrøjer til verdens største cykelløb, til landshold osv. frembinger herefter et forslag til hvordan dit nye cykeltøj skal se ud. Ud fra dette sker der i dialog med dig de tilretninger der eventuelt skal til før du er 100% tilfreds med udseendet.

Såfremt der er behov for det, kan du få fremsendt en kasse med prøvetøj, så I kan prøve strørrelser. Der betales et depositum for tøjer, som refunderes ved tilbagelevering. Alternativt kan du bruge Castelli size guide, som hentes her.

3. Godkendelse og ordre

Du får tilsendt en 3D korrektur pr. mail, som du skal godkende. Det er vigtigt, at du kigger den grundigt igennem, da godkendelsen er bindende.

Når alt ser ud som du ønsker, så afgiver du din endelige ordre i vores ordreform, som hentes her.

Du modtager ordrebekræftelse med leveringstid, og opkrævning på depositum som udgør 50% af den samlede ordresum.

Produktionen starter når depositum er indbetalt.

4. Levering

Leveringstiden er 60 dage fra Italien. Dog tillægges 14 dage, hvis perioden afbrydes af jul eller den italienske industriferie i august.

Når tøjet er klar til levering betales restbeløbet, og tøjet sendes til den aftalte adresse.